Στα πλαίσια προστασίας από τον ιό COVID-19 μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και θα σας αποσταλεί χωρίς καθυστερήσεις.
Η παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα δεν υποστηρίζεται προσωρινά.

Ψύκτες Νερού - Θερμοψύκτες

Ψύκτες Νερού - Θερμοψύκτες
Η Oasis με μοναδικές προσφορές καθώς και τιμές χονδρικής, με την πιο πλούσια γκάμα σε ψυκτικά μηχανήματα νερού στην Ελλάδα, ειδικά σε ψύκτες νερού βρύσης & ψύκτες νερού με φίλτρο δικτύου, με εμπειρία και εξειδίκευση 20 ετών, καθώς και πλήρη κάλυψη σε σέρβις και ανταλλακτικά, σας δίνει την σιγουριά για μια άριστη συνεργασία.


Προσφέρουμε εργονομικές και οικονομικές λύσεις για το σπίτι ή το γραφείο σας, έτσι ώστε να έχετε ψύκτη με κρύο & φιλτραρισμένο νερό από την βρύση σας, χωρίς κόπο και με χαμηλό κόστος συντήρησης. Μην ανησυχείτε για την μεταφορά και την εγκατάσταση, την αναλαμβάνουμε πλήρως. Θα χαρούμε επίσης να σας ενημερώσουμε για την κατάλληλη επιλογή με βάση τις ανάγκες σας, καθώς και τις τιμές που ψάχνετε.


Η αληθινή μας εξειδίκευση βρίσκεται βέβαια στους ψύκτες δικτύου για επαγγελματικούς χώρους, με έξυπνες και συμφέρουσες επιλογές, είτε έχετε μικρές ανάγκες είτε εξυπηρετείτε εκατοντάδες επισκέπτες / πελάτες / εργαζόμενους καθημερινά. 


Θερμοψύκτες επιδαπέδιοι & επιτραπέζιοι, με μπουκάλα ή χωρίς, εμφιαλωμένο νερό / βρύσης, παγομηχανές και ψυγεία είναι μόνο ένα κομμάτι του καταλόγου μας, και φυσικά προσφέρουμε υποστήριξή και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα. 


Η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΒΓΑ, η BMW, η BIC, o ΒΕΝΕΤΗΣ, είναι λίγες από τις εταιρείες που εμπιστεύονται την ποιότητα της δουλειάς και των προϊόντων μας εδώ και χρόνια, ενώ επίσης μεταξύ άλλων εξυπηρετούμε ιατρεία, φροντιστήρια, σχολές, ξενοδοχεία, χώρους εκδηλώσεων, βιομηχανίες και γυμναστήρια. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες του δικού σας χώρου εργασίας, γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106000621.


Εξυπηρετούμε σε σταθερή και άμεση βάση τις μεγαλύτερες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κατερίνη, Αγρίνιο, Καλαμάτα, Καβάλα, Λαμία, Κομοτηνή & Δράμα) και νησιά της Ελλάδας (Κρήτη, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο & Νάξο), ενώ προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση και συνεννόηση παράδοσης αν βρίσκεστε σε κάποιο άλλο μέρος της χώρας.