Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Ψύκτες Νερού - Θερμοψύκτες

Ψύκτες Νερού - Θερμοψύκτες
Βρείτε στην Oasis μοναδικές τιμές προσφοράς, και την πιο πλούσια συλλογή σε ψύκτες νερού φιάλης με συμπιεστή στην Ελλάδα. Ειδικά σε ψύκτες νερού βρύσης, με η χωρίς μπουκάλα καθώς και σε ψύκτες νερού δικτύου με φίλτρο
Έχοντας εμπειρία και εξειδίκευση 20 ετών, καθώς και πλήρη κάλυψη σε σέρβις και ανταλλακτικά, σας παρέχουμε την σιγουριά για μια άριστη συνεργασία.


Προσφέρουμε εργονομικές και οικονομικές λύσεις για το σπίτι ή το γραφείο σας, έτσι ώστε να έχετε ψύκτη με κρύο & φιλτραρισμένο νερό από την βρύση σας, χωρίς κόπο και με χαμηλό κόστος συντήρησης. Μην ανησυχείτε για την μεταφορά και την εγκατάσταση, την αναλαμβάνουμε πλήρως. Θα χαρούμε επίσης να σας ενημερώσουμε για την κατάλληλη επιλογή με βάση τις ανάγκες σας, καθώς και τις τιμές που ψάχνετε.


Η αληθινή μας εξειδίκευση βρίσκεται βέβαια στους ψύκτες δικτύου για επαγγελματικούς χώρους, με έξυπνες και συμφέρουσες επιλογές, είτε έχετε μικρές ανάγκες είτε εξυπηρετείτε εκατοντάδες επισκέπτες / πελάτες / εργαζόμενους καθημερινά. 


Θερμοψύκτες επιδαπέδιοι & επιτραπέζιοι, με μπουκάλα ή χωρίς, εμφιαλωμένο νερό / βρύσης, παγομηχανές και ψυγεία είναι μόνο ένα κομμάτι του καταλόγου μας, και φυσικά προσφέρουμε υποστήριξή και ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα. 


Η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΒΓΑ, η BMW, η BIC, o ΒΕΝΕΤΗΣ, είναι λίγες από τις εταιρείες που εμπιστεύονται την ποιότητα της δουλειάς και των προϊόντων μας εδώ και χρόνια, ενώ επίσης μεταξύ άλλων εξυπηρετούμε ιατρεία, φροντιστήρια, σχολές, ξενοδοχεία, χώρους εκδηλώσεων, βιομηχανίες και γυμναστήρια. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες του δικού σας χώρου εργασίας, γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106000621.


Εξυπηρετούμε σε σταθερή και άμεση βάση τις μεγαλύτερες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κατερίνη, Αγρίνιο, Καλαμάτα, Καβάλα, Λαμία, Κομοτηνή & Δράμα) και νησιά της Ελλάδας (Κρήτη, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο & Νάξο), ενώ προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση και συνεννόηση παράδοσης αν βρίσκεστε σε κάποιο άλλο μέρος της χώρας.