ΣΑΜΑΡΙΑ εμφιαλωμένο νερό μπουκάλι 1,5 λίτρο

ΣΑΜΑΡΙΑ εμφιαλωμένο νερό μπουκάλι 1,5 λίτρο

Φιάλες νερού 1,5L Σαμαριά, σε παλέτα με 84 συσκευασίες 6x1.5L


Τώρα αγοράστε σε τιμή χονδρικής και με δωρεάν αποστολή, μόνο με 0,25€ τη φιάλη 1,5 λίτρου!
*Η προσφορά ισχύει για ελάχιστη παραγγελία 1 παλέτας.
Το «Σαμαριά» κατέλαβε την 2η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό εμφιαλωμένου νερού του Berkeley Springs.


Συσκευασία:

  • Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
  • Ιδανικό για δίαιτα


Περιγραφή:

Το καθάριο νερό των Λευκών Ορέων κυλά από τις χιονοσκέπαστες κορυφές τους μέχρι το υπέδαφος, όπου φιλτράρεται και εμπλουτίζεται με πλούσια ευεργετικά συστατικά, χαρίζοντας σε κάθε σταγόνα του φυσικού νερού “Σαμαριά” τα νάματα της Κρητικής φύσης.

Η σύγχρονη τεχνολογία περιορίζει το ανθρώπινο δυναμικό στο ρόλο του παρατηρητή καθώς οι γραμμές είναι πλήρως αυτοματοποιημένες και δεν υπάρχει ανθρώπινη επέμβαση κατά τη διαδικασία της εμφιάλωσης. Έτσι διατηρείται και εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα του νερού SAMARIA όπως αυτό αντλήθηκε από την πηγή.

H εταιρεία μας έχει τεκμηριώσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων κατά ISO 22000 : 2005 &  ISO 9001 : 2008 που καλύπτει τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας 93/43/ΕΚ και της Κοινοτικής Οδηγίας 852/2004/ΕΚ.


Αποστολή:

Η διανομή του εμφιαλωμένου νερού ΣΑΜΑΡΙΑ για ψύκτες, αφορά κατά βάση τη διανομή εντός Αθηνών, εντός 3 εργάσιμων ημερών. Για αποστολή εκτός Αθηνών, σε όλη την Ελλάδα,  σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις, όπως Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Ξάνθη, Χαλκίδα, Σέρρες, Ηράκλειο μπορεί να γίνει αποστολή ολόκληρης παλέτας μέσω του πρακτορείου της επιλογής σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κατασκευαστής: ΕΤΑΝΑΠ
  • Κωδικός Προϊόντος: ΣΑΜΑΡΙΑ-1,5L
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 0,25€
  • Τιμή με ΦΠΑ: 0,28€
Ελάχιστη ποσότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας: 504 τεμ.

Ετικέτες:εμφιαλωμενο νερο, μπουκαλεσ νερου, νερο εμφιαλωμενο, επιτραπεζιο νερο, μπουκαλι νερου, μπουκαλια νερου, επιτραπεζιο νερο, νερο πηγης