Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Ψύκτης με νερό βρύσης για οικονομία κι ευκολία στη χρήση

Συντάκτης psiktesadmin 13/02/2018 0 Σχόλια

Ψύκτες νερού με φιάλη με φίλτρο
 

Αγοράστε ψύκτη νερού βρύσης με φίλτρο και ξενοιάστε από την δαπανηρή αγορά νερού.
 

Εδώ και χρόνια, στην Ελλάδα, είχε γίνει σχεδόν μόδα η ενοικίαση ψύκτη νερού για αγορά μπουκάλας εμφιαλωμένου νερού, με ό, τι αυτό συνεπάγεται, όπως οι υποχρεωτικές καταναλώσεις, το μεγάλο κόστος αγοράς νερου, η δέσμευση αποθγηκευτικού χώρου, η υγιεινή στον κύκλο αποθήκευσης και μεταφοράς της φιάλης κ.α.
 

Αν ζείτε σε μια περιοχή που το νερό της βρύσης σας είναι πόσιμο, έχει έρθει καιρός να ξεφύγετε από τους κανόνες που σας βάζουν κάποιες εταιρείες ενοικίασεις ψυκτών και να πάρετε ένα σύστημα με άριστα χαρακτηριστικά στον ψύκτη, καθώς κι άριστης ποιότητας νερό.
 

Η νέα γενιά ψυκτών της OASIS Deluxe Silver FF συνδυάζει ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά. Τόσο στην ποιότητα των υλικών του ψύκτη, όσο και στην ποιότητα του νερού με τη μοναδική φιάλη με φίλτρο στην Ελλάδα με εγκρίσεις υγιεινής και σωστής λειτουργίας CE και TϋV. Κατασκευασμένη από ειδικό πολυκαρβονικό υλικό για υγιεινή χρήση χρόνων, καθώς και πολλαπλό φίλτρο νερού 7 σταδίων για την κατακράτηση όλων των βλαβερών συστατικών το νερού.
 

Αυτό το σύστημα χρειάζεται μόνο μια πρίζα για να λειτουργήσει, το γεμίζετε εσείς με νερό από τη βρύση, και σας προσφέρει μοναδική οικονομία, ενώ σας απαλλάσει από το κουραστικό κουβάλημα του νερού. Είναι κατάλληλο για περιοχές με πόσιμο νερό.
 

Η OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, με εμπειρία κι εξεδίκευση 20 χρόνων στους ψύκτες και φίλτρα νερού, σας προτείνει ανεπιφύλακτα αυτό το προϊόν, το οποίο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει γίνει best seller λόγω της απόδοσής του, της ποιότητας των υλικών του και της ευχρηστίας του.
 

Σας εγγυόμαστε για την καλή λειτουργία, την πλήρη κάλυψη σε ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106000621
 

Για να δείτε το προϊόν πατήστε εδώ.


OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας αξίζει

 

Σχολιάστε