Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Πώμα φιάλης νερού 19 λίτρων για ψύκτες

Πώμα φιάλης νερού 19 λίτρων για ψύκτες

Πώμα φιάλης νερού 19 λίτρων, κατάλληλο για όλους τους ψύκτες

Ειδικό πώμα φιάλης νερού 19 λίτρων για χρήση σε ψύκτες νερού.

Με το ειδικό σπείρωμα που διαθέτει μπορεί και βιδώνει και ξεβιδώνει στη φιάλη του νερού για άνεση κι ευκολία στο γέμισμα της.

Έχει ειδική ασφάλεια υγιεινής ώστε όταν αποθηκεύεται να μη λερώνει.

Με ειδικό σύνδεσμο που κρατάει το πώμα κοντά στη βάση του ώστε να μην αιωρείται στην μπουκάλα του νερού του ψύκτη μετά το τρύπημα.

Ανθεκτικό για πολλές χρήσεις.

Ενημερωτικά, μπορείτε να γεμίσετε τη φιάλη σας με καθαρό νερό είτε έχετε δικό σας φίλτρο νερού, είτε από κάποια ελεγμένη πηγή, είτε με νερό από το δίκτυο. Καλό είναι η κατανάλωση του νερού της φιάλης να πραγματοποιείτε εντός 5 έως 7 ημερών κι η χρήση της να γίνεται σε μέρος σκιερό και δροσερό. Εάν η χρήση της γίνεται από λίγα άτομα, που αυτό σημαίνει κατανάλωση του νερού της φιάλης σε περισσότερες από 7 ημέρες, καλό θα ήταν να γεμίζετε τη μισή φιάλη ώστε να καταναλώνεται το νερό το συντομότερο δυνατό.

Το νερό που είναι φιλτραρισμένο ή εμφιαλωμένο ή νερό πηγής χωρίς πρόσθετα χημικά είναι πολύ ευαίσθητο και πρέπει να καταναλώνεται άμεσα, χωρίς να εκτίθεται στον ήλιο.

Καλό είναι να κάνετε αντικατάσταση της φιάλης νερού 19 λίτρων με καινούρια κάθε 2-3 χρόνια.

Η φιάλη νερού των 19 λίτρων μπορεί να προσαρμοστεί σε επιτραπέζιους ψύκτες νερού και σε επιδαπέδιους ψύκτες νερού με την προϋπόθεση ότι είναι θερμοψύκτες νερού που έχουν την κατάλληλη βαλβίδα νερού.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κατασκευαστής: OASIS
  • Κωδικός Προϊόντος: CAP19L
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 5,00€
  • Τιμή με ΦΠΑ: 6,20€