Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Φιάλη Νερού 19 Λίτρα για Ψύκτες, Επαναγεμιζόμενη | Oasis

Κατόπιν παραγγελίαςΦιάλη Νερού 19 Λίτρα για Ψύκτες, Επαναγεμιζόμενη | Oasis

Φιάλη νερού 19 λίτρων επαναγεμιζόμενη, κατάλληλη για όλους τους ψύκτες νερού

Ειδική επαναγεμιζόμενη φιάλη νερού από πολυκαρβονικό υλικό με χερούλι, για άνετη χρήση σε ψύκτες νερού.
Στην τιμή περιλαμβάνεται και το πώμα.

Έχει ειδικό πώμα κουμπωτό ή βιδωτό, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, για να μπορείτε να γεμίζετε τη φιάλη σας πολλές φορές με ευκολία.

Λόγω του πολυκαρβονικού υλικού (polycarbonate) έχει μεγάλη αντοχή στη χρήση, μεγάλη διάρκεια ζωής κι υψηλή υγιεινή γιατί δεν αφήνει χημικές ουσίες στο νερό. Προϋπόθεση να φυλάσσετε τη φιάλη του νερού σε σκιερό μέρος είτε είναι γεμάτη νερό, είτε άδεια. Ο ήλιος αλλοιώνει τη σύστασή της και την αντοχή της στο χρόνο, με αποτέλεσμα στην πορεία να αφήνει χημικές ουσίες μέσα στο νερό.

Μπορείτε να γεμίσετε τη φιάλη σας με καθαρό νερό είτε  έχετε δικό σας φίλτρο νερού, είτε από κάποια ελεγμένη πηγή, είτε με νερό από το δίκτυο. Καλό είναι η κατανάλωση του νερού της φιάλης να πραγματοποιείτε εντός 5 έως 7 ημερών κι η χρήση της να γίνεται σε μέρος σκιερό και δροσερό. Εάν η χρήση της γίνεται από λίγα άτομα, που αυτό σημαίνει κατανάλωση του νερού της φιάλης σε περισσότερες από 7 ημέρες, καλό θα ήταν να γεμίζετε τη μισή φιάλη ώστε να καταναλώνεται το νερό το συντομότερο δυνατό.

Το νερό που είναι φιλτραρισμένο ή εμφιαλωμένο ή νερό πηγής χωρίς πρόσθετα χημικά είναι πολύ ευαίσθητο και πρέπει να καταναλώνεται άμεσα, χωρίς να εκτίθεται στον ήλιο.

Καλό είναι να κάνετε αντικατάσταση της φιάλης νερού 19 λίτρων με καινούρια κάθε 2-3 χρόνια.

Μπορεί να προσαρμοστεί σε επιτραπέζιους ψύκτες νερού και σε επιδαπέδιους ψύκτες νερού με την προϋπόθεση ότι είναι θερμοψύκτες νερού που έχουν την κατάλληλη βαλβίδα νερού.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κατασκευαστής: OASIS
  • Κωδικός Προϊόντος: B19L
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 30,00€
  • Τιμή με ΦΠΑ: 37,20€

Ετικέτες:φιαλη για ψυκτες 19 λιτρα, επαναγεμιζομενη φιαλη για ψυκτες νερου, φιαλη με πωμα για ψυκτες, νερου