Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Μονό Inox Δοχείο Φίλτρου Νερού Βρύσης Άνω Πάγκου | Oasis Inox-Digi

Μονό Inox Δοχείο Φίλτρου Νερού Βρύσης Άνω Πάγκου | Oasis Inox-Digi

Μονό δοχείο πάγκου DigiPure 9000S Ιnox 

Το DigiPure 9000S είναι ένα εύχρηστο και κομψό φίλτρο νερού που ταιριάζει σε κάθε κουζίνα.

Έρευνες δείχνουν ότι ο οργανισμός μας απαιτεί ένα ελάχιστο 8-10 ποτηριών νερού καθημερινά για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία μας και για να αφαιρέσει τις υπερβολικές τοξίνες που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της καθημερινής ζωής. Το DigiPure 9000S θα σας απαλλάξει από το οικονομικό βάρος των εμφιαλωμένων νερών προσφέροντας σας ποιοτικό νερό, εύκολα, γρήγορα και κυρίως αξιόπιστα.

Το φίλτρο DigiPure 9000S είναι μια οικονομική λύση που τοποθετείται πανεύκολα σε κάθε μπαταρία κουζίνας προσφέροντας σας το δικαίωμα στο καθαρό νερό χωρίς καθόλου κόπο και χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Περιλαμβάνει επίσης εσωματωμένο ψηφιακό όργανο ακριβείας που ελέγχει την ζωή λειτουργίας των φίλτρων με οθόνη LCD.

Το όργανο ελέγχου οθόνης LCD του DigiPure 9000S χρησιμοποιεί ένα προηγμένο κύκλωμα ψηφιακού ελέγχου και έναν ακριβή αισθητήρα ροής για να ελέγξει ακριβώς πόσο νερό έχει διατρέξει και επεξεργαστεί το μέσο φίλτρανσης, επιδεικνύοντας παράλληλα την υπόλοιπη ικανότητα επεξεργασίας του φίλτρου.Έτσι γνωρίζετε ακριβώς, τα πάντα για τη ζωή λειτουργίας των φίλτρων.

Λειτουργεί με 2 μπαταρίες AAA (περιλαμβάνονται) με χρόνο ζωής πάνω από 1 χρόνο. Η τελευταία ένδειξη αποθηκεύεται όταν τελειώσουν οι μπαταρίες και χρειάζονται αντικατάσταση.

Το σύστημα, εργοστασιακά, περιλαμβάνει και το ανταλλακτικό φίλτρο του.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κατασκευαστής: Digipure
  • Κωδικός Προϊόντος: F1-UP-DIGI
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 109,00€
  • Τιμή με ΦΠΑ: 135,16€