Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Μετατροπή Ψύκτη Εμφιαλωμένου Νερού σε Δικτύου

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Μετατροπή Ψύκτη Νερού Φιάλης Εμφιαλωμένο Σε Ψύκτη Νερού Δικτύου | Oasis - Trans

Μετατροπή Ψύκτη Νερού Φιάλης Εμφιαλωμένο Σε Ψύκτη Νερού Δικτύου | Oasis - Trans

Μοναδική καινοτομία από την OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, Μετατροπή ψύκτη φιάλης σε δικτύουΗ OA..

99,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 99,00€

Μετατροπή Ψύκτη Εμφιαλωμένου Νερού σε Δικτύου
Τώρα στην Oasis έχετε την δυνατότητα να μετατρέψτε τον ψύκτη σας από εμφιαλωμένου νερού με φιάλες σε ψύκτη δικτύου με φίλτρο για μεγαλύτερη οικονομία και πρακτικότητα*

Η OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού καινοτομεί ακόμα μια φορά και σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε τον ψύκτη σας, εμφιαλωμένου νερού, σε ψύκτη με σύνδεση στο δίκτυο και φίλτρα και να ξενοιάσετε έχοντας οικονομία και πρακτικότητα.

Ο ψύκτης σας θα γεμίζει πλέον μόνος του με το νερό του δικτύου, θα σας προσφέρει άριστης ποιότητας - κρυστάλλινο νερό μέσω των δύο φίλτρων που θα τοποθετηθούν κι εσείς θα γλυτώσετε από το κόστος αγοράς νερού και τον κόπο μεταφοράς και τοποθέτησής του.

Η μετατροπή του ψύκτη συνδυάζεται εκτός του τρόπου αλλαγής τροφοδοσίας του ψύκτη με νερό (από εμφιαλωμένο σε δικτύου), με συντήρηση (αποστείρωση - αφαλάτωση), γενικό έλεγχο, καθώς και με την τοποθέτηση 2 φίλτρων νερού PP 1 micron & ενεργού άνθρακα από κοκοφοίνικα, για άριστης ποιότητας νερού.
-->Ο ψύκτη σας γίνετε εσωτερικά σαν καινούριος.

* Η μετατροπή μπορεί να γίνει σε πανελλαδικό επίπεδο με πολύ μικρό κόστος.