Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Κανάτα Νερού με Φίλτρο

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Κανάτα με φίλτρο νερού GAIAΚατόπιν παραγγελίας

Κανάτα με φίλτρο νερού GAIA

Κανάτα με φίλτρο νερού GAIAΗ κανάτα με σύστημα φίλτρου GΑΙΑ αποτελεί ένα οικολογικό και απλό σύστημα..

29,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,00€

Κανάτα Νερού με Φίλτρο
Φίλτρα νερού κανάτας. Από τους πιο εύκολους και πρακτικούς τρόπους για να φιλτράρετε το νερό της βρύσης σας, και να έχετε οικονομικά, πεντακάθαρο νερό.

Η Oasis – Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, μεγαλώνοντας την γκάμα της σε οικιακά φίλτρα νερού, σας προσφέρεις ένα ακόμη αξιόπιστο σύστημα νερού, την επιτραπέζια κανάτα με πολλαπλό φίλτρο, για άριστο νερό στο σπίτι. Η ευκολία στην χρήση της, η απόδοσή της και το μικρό κόστος της, έχουν κάνει την κανάτα με φίλτρο, το αγαπημένο φίλτρο νερού για πάρα πολλές οικογένειες. Εσείς απλώς ανοίγετε το καπάκι στο άνω μέρος της κανάτας, την γεμίζετε με νερό βρύσης και μετά από λίγα λεπτά πίνετε κρυστάλλινο νερό, αφού πρώτα έχει περάσει από το πολλαπλό φίλτρο νερού που υπάρχει στο εσωτερικό της. Δοκιμάστε και εσείς μια κανάτα φίλτρου, και γρήγορα θα γίνει η αγαπημένη σας συσκευή, για την ποιότητα που σας προσφέρει αλλά και την ευχρηστία της. Ιδανικό για να μεταφέρετε εύκολα και σε άλλους χώρους, όπως στις διακοπές ή το εξοχικό, αφού δεν χρειάζεται καμία απολύτως εγκατάσταση.