Ψύκτες & Φίλτρα Νερού OASIS: Χάστε τα έξτρα κιλά των γιορτών χωρίς άγχος.

Το νερό σύμμαχος σας στην προσπάθεια απώλειας βάρους.

Από τη στιγμή που η διατροφή μας έχει χάσει τον αρχικό της σκοπό ως απαραίτητη για την επιβίωση κι έχει γίνει μέσο διασκέδασης, η περίοδος των γιορτών που είναι ο ορισμός της διασκέδασης, είναι σύνηθες να συνδυάζεται με υπερβολική κατανάλωση τροφής κι αλκοόλ.

Ο περισσότερος κόσμος, μετά τις γιορτές, έχει πάρει έξτρα κιλά με αποτέλεσμα να έχει μια δυσφορία και, πολλές φορές, κακή ψυχολογία εάν δεν έχει περάσει καλά. Δεν είναι τυχαίο ότι το πέρασμα το γιορτών μπορεί να συνδυαστεί με κάποια μελαγχολία ή και κατάθλιψη γιατί δεν ήρθε το αναμενόμενο από θέμα ευχαρίστησης. Η κακή ψυχολογία σε συνδυασμό με τα παραπανίσια κιλά δημιουργούν ένα μπλοκάρισμα στον οργανισμό που τον κάνει δυσκίνητο και με την έννοια της κίνησης, αλλά και της αποφασιστικότητας.

Μην προσπαθήσετε για να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση να βάλετε μεγάλους στόχους ή προγράμματα με υψηλό πήχη. Το πιο πιθανό είναι να σας "μπλοκάρουν". Ξεκινήστε απλά, βάζοντας στο πρόγραμμά σας μια μεγάλη - ευχάριστη βόλτα, καταναλώνοντας όσο περισσότερο καθαρό νερό μπορείτε, φιλτραρισμένο ή εμφιαλωμένο, και ξεκουραστείτε παραπάνω δίνοντας τη δυνατότητα στον οργανισμό σας να έρθει σε ισορροπία με αποτέλεσμα να μπορέσει να χάσει κιλά και να αποτοξινωθεί.

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά με μικρά και σταθερά βήματα δίνεται τη δυνατότητα στον οργανισμό σας να επανέλθει, χωρίς αγχός.

 

×
×
×
×
×
×
×