Φίλτρο Νερού για Κλασικό Ψύκτη Νερού Δικτύου

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Δοχείο & Φίλτρο Oasis Για Κλασικούς Ψύκτες Νερού Δικτύου Δαπέδου-57%

Δοχείο & Φίλτρο Oasis Για Κλασικούς Ψύκτες Νερού Δικτύου Δαπέδου

Δοχείο 10" + φίλτρο ενεργού άνθρακα block OASIS CTO 5μm για κλασικούς ψύκτες νερού δικτύου - βρύσηςΜ..

115,00€ 50,00€Χωρίς ΦΠΑ: 50,00€

Φίλτρο Νερού για Κλασικό Ψύκτη Νερού Δικτύου
Έχετε δικό σας ψύκτη νερού δικτύου, κλασικό ή επαγγελματικό; Τώρα με μικρό κόστος μπορείτε να συνδέσετε φίλτρο νερού και να έχετε και πεντακάθαρο νερό.

Η Oasis - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, σας δίνει μια ακόμη εναλλακτική, για να προσφέρετε στους πελάτες σας ή το προσωπικό σας, εκτός της επιλογής κρύου νερού, και την δυνατότητα για κρυστάλλινο νερό με μικρό κόστος. Κατάλληλο σύστημα σε γραφεία και επαγγελματικούς χώρους με πολύ χρήση, προσωπικό ή πολλούς πελάτες, όπως φροντιστήρια, σχολές χορού, κομμωτήρια,κυλικεία, αναψυκτήρια, ιατρεία και ιατρικά κέντρα, αρτοποιία κλπ. Με πολύ εύκολο τρόπο, εκμεταλλεύεστε τον υπάρχον ψύκτη σας, και πίνετε πεντακάθαρο νερό.
Το σύστημα φίλτρανσης νερού, μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, και ανάλογα την κατανάλωση και την ποιότητα του νερού, να έχετε την καλύτερη δυνατή λύση. Για φίλτρα νερού που είναι να προσαρμοστούν σε ψύκτες νερού εντός Αθήνας, η Oasis αναλαμβάνει και την αποστολή και την τοποθέτηση των φίλτρων, για ποιοτική και οικονομική εργασία και ευκολία, παρέχοντάς σας εγγύηση καλής λειτουργίας. Για πελάτες εκτός Αθηνών (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Κρήτη, Εύβοια, Κέρκυρα, Ρόδος, Μυτιλήνη κλπ) γίνονται καθημερινές αποστολές με μικρό κόστος.