Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Εμφιαλωμένο Νερό για Ψύκτες σε Φιάλες 10 και 20 Λίτρων

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Φιάλες νερού 10 λίτρων ΣΑΜΑΡΙΑ για ψύκτες με εμφιαλωμένο

Φιάλες νερού 10 λίτρων Σαμαριά, κατάλληλο για ψύκτες εμφιαλωμένου νερού με μπουκάλα Τώρα αγοράσ..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,50€

Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαρός, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες

Φιάλες νερού 10 λίτρων ZAROS, κατάλληλο για ψύκτες εμφιαλωμένου νερού με μπουκάλα Τώρα αγοράστε..

2,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,99€

Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Σαμαρίνα, Φιάλες 10 Λίτρων για Ψύκτες

ΣΑΜΑΡΙΝΑ φιάλες νερού 10 λίτρα, κατάλληλο για όλους τους ψύκτες εμφιαλωμένου νερού με μπουκάλα ..

3,75€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,75€

Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαρός, Φιάλες 20 Λίτρων για Ψύκτες

Μπουκάλες νερού 20 λίτρων ZAROS, κατάλληλο για ψύκτες εμφιαλωμένου νερού Τώρα αγοράστε μόν..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,50€

Εμφιαλωμένο Νερό για Ψύκτες σε Φιάλες 10 και 20 Λίτρων

Εμφιαλωμένα νερά Σαμαριά, Σαμαρίνα & Ζαρός, σε μπουκάλες 10 & 20 λίτρα, κατάλληλα για ψύκτες νερού. Βραβευμένα από διεθνής οργανισμούς.

Διανομή φιαλών νερού κατ' οίκων, σε γραφεία και επιχειρήσεις, σε όλη την Αθήνα, παραδοτέα στον χώρο σας. Επίσης διανομή σε όλη την Ελλάδα μέσω πρακτορείων.

Το εμφιαλωμένα νερά Σαμαριά, Σαμαρίνα και Zaro's είναι συσκευασμένα σε πρακτικές φιάλες των 10 λίτρων (το Σαμαριά με χερούλι), για εύκολη χρήση και τοποθέτηση του στον ψύκτη.

Ο τρόπος συσκευασίας του, κούτα με δύο φιάλες των 10 λίτρων, το καθιστά  προϊόν μοναδικής υγιεινής και γιατί είναι προστατευμένο απ' τον ήλιο και γιατί οι φιάλες είναι μίας χρήσης. Τέλος η συσκευασία του είναι ιδανική για την καλύτερη αποθήκευση του, δεσμεύοντας τον ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο.

Οι φιάλες νερού για ψύκτες Ζαρός 20 λίτρων μιας χρήσης, σας παρέχουν 1,1 λίτρο περισσότερο νερό από την μεγάλη μπουκάλα 18,9 λίτρων για ψύκτες, καθώς και καλύτερη υγιεινή, γιατί δεν είναι προϊόν που επιστρέφετε, πλένετε και επαναγεμίζετε. Ιδανικό σε χώρους με υψηλή κατανάλωση.


Αποστολή:

Η διανομή νερού σε φιάλες 10 & 20 λίτρων, του εμφιαλωμένου νερού για ψύκτες, αφορά κυρίως την αποστολή εντός Αθηνών, μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες. Η αποστολή εκτός Αθηνών, σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, κυρίως σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις, όπως Θεσσαλονίκη, Βόλος, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Σέρρες, μπορεί να γίνει κυρίως με αποστολή ολόκληρης παλέτας μέσω του πρακτορείου της επιλογής σας.