Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Επιλογές Νερού για Ψύκτες - Ποτήρια

Η OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, είναι η μόνη από τις εταιρείες νερού που σας παρέχει την δυνατότητα να βάλετε στον ψύκτη σας ότι νερό σας εξυπηρετεί, χωρίς άλλες υποχρεώσεις ή δυσκολίες. Συνεργαστείτε μαζί μας και ξενοιάστε από τις επιλογές που σας παρέχουμε.

Δεν υπάρχει άλλη εταιρεία στον χώρο, που να συνδυάζει όλες τις επιλογές νερού σε ψύκτες, όπως για νερό από την βρύση (γεμίζετε εσείς ειδική φιάλη), με σύνδεση στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, χωρίς μπουκάλα (με ή χωρίς φίλτρα), ή χρήση σε φιάλες εμφιαλωμένου. Επίσης μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε φίλτρα νερού σε υπάρχον ψύκτη νερού ή να μετατρέψουμε τον ψύκτη σας από εμφιαλωμένου σε δικτύου ή και αντίστροφα.
Τέλος μπορείτε να αγοράσετε από εμάς τα καλύτερα ποτήρια για ψύκτες της αγοράς από Ελλάδα, όχι από Τουρκία ή Κίνα, με σκληρό, διαφανές, οικολογικό υλικό, που περνάει και συνεργάζεται σωστά με τις ποτηροθήκες του ψύκτη. 
Κάνετε την επιλογή που βολεύει εσάς και όχι την όποια εταιρεία που προσπαθεί να σας επιβάλει την πολιτική της.
Αγοράζετε άριστης ποιότητας προϊόντα, έχετε την κάλυψη μας σε ότι προκύψει, μέσα από την εικοσαετή εμπειρία μας και την πλήρη γκάμα των ανταλλακτικών μας, και απλά ξενοιάζεται!!!


Εμπιστευτείτε μας, όπως χιλιάδες άλλοι ευχαριστημένοι πελάτες μας.


OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας αξίζει.