Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Θέλω επειγόντως διακοπές!!!

Συντάκτης Vag 03/08/2018 0 Σχόλια Τα νέα μας,

Θέλω επειγόντως διακοπές!

 

Καλοκαιρινές διακοπές!Δεν υπάρχει φίλος και γνωστός αυτή την περίοδο που να μην σου πει ότι έχει "πήξει" κι ότι δεν περνάει καλά. Όλοι είναι με ψυχολογία κάτω του μηδενός, με σκυμμένο το κεφάλι. Βάλε λίγο την καταστροφή των συνανθρώπων μας στην Ανατολική Αττική, λίγο το καλοκαιρί που δεν έρχεται ποτέ, με τις ατέλειωτες βροχές, λίγο ο σκύλος του απέναντι που δεν έχει σταματημό και κάνει τα νεύρα μου "τσατάλια"...., εε. Θέλω επειγόντως διακοπές!

Κάθησα και το σκέφτηκα. Τα λεφτά που θα "ακουμπήσω" σε ατέλειωτες συνεδρίες και ψυχολόγους, συν τη σωστή δοσολογία φαρμάκων - ηρεμιστικών μήπως και τη σκαπουλάρω, μία ή άλλη με το σακίδιο και μπανάκι, καρπούζι και καμάκι (μην το πείτε στη γυναίκα μου όμως).
 

Άλλοι ψάχνουν να καθαρίσουνε τα τσάκρα τους, σε άλλους φταίει η μπουκωμένη αύρα, εμείς όμως πιστοί, σακίδιο και μπανάκι, καρπούζι και καμάκι. Θέλω επειγόντως διακοπές!
 

Η Oasis "την κάνει" οσονούπω κι όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε, γιατί...θέλω επειγόντως διακοπές!
 


ΥΓ: Θα παραμείνουμε κλειστά από 13 έως και 17 Αυγούστου. Καλό Καλοκαίρι!


 

OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού. Η ποιότητα που σας αξίζει

Σχολιάστε