Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Ψύκτες νερού για γραφείο

Συντάκτης Vag 09/05/2018 0 Σχόλια Τα νέα μας,

Ψύκτες νερού για γραφείο

 

Η επιλογή είναι δική σας

 

Εδώ και χρόνια, οι περισσότερες εταιρείες, για την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων τους ή των πελατών τους, χρησιμοποιούσαν ψύκτες εμφιαλωμένου νερού κι αγόραζαν φιάλες ειδικές για ψύκτες. Στην αγορά, ουτως ή άλλως, δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές σε ψύκτες νερού όπως ψύκτες νερού βρύσης (που τις γεμίζουμε μεις από το νερό της ΕΥΔΑΠ) ή ψύκτες νερού δικτύου με φίλτρα (ειδικοί ψύκτες που γεμίζουν μόνοι τους και που γεμιζουν το νερό μέσα από ειδικά φίλτρα.


Αυτός ο τρόπος συνεργασίας με εταιρείες παροχής ψύκτη νερού και φιαλών νερού 10 ή 19 λίτρων, έχει αλλάξει. Οι επιλογές σε ψύκτες νερού είναι πολύ περισσότερες και σε αποδόσεις και σε σχέδια και σε τρόπους παροχής νερού ή τρόπους συνεργασίας. Αν η εταιρεία σας, το γραφείο σας ή η επιχείρησή σας είναι σε μια πόλη που το νερό είναι πόσιμο, ποιος ο λόγος να αγοράζετε εμφιαλωμένο νερό;


Ο πιο οικονομικός, πρακτικός, οικολογικός και λειτουργικός τρόπος χρήσης ψύκτη νερού είναι να εκμεταλλευτείτε το πόσιμο νερό του δικτύου σας είτε με έναν ψύκτη νερού δικτύου με φίλτρα νέας τεχνολογίας είτε με έναν ανάλογο ψύκτη νερού βρύσης που γεμίζει από εσάς.

Ο μόνος λόγος για να έχετε ψύκτη εμφιαλωμένου νερού είναι εάν είστε σε μια πόλη με μη πόσιμο νερό ή στο σημείο που θέλετε να βάλετε έναν ψύκτη για την εξυπηρέτηση του κοινού δεν έχετε καλή πρόσβαση στο δίκτυο του νερού ή για συγκεκριμένα θέματα υγείας.


Η OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού μέσα από την 20ετή εμπειρία σας και την εξειδίκευσή της σε όλους τους τύπους ψυκτών νερού μπορεί να σας παρέχει όλες τις παραπάνω επιλογές, για ψύκτη νερού γραφείου ή ψυκτη νερού για σπίτι δίνοντάς σας ψύκτες νερού υψηλών προδιαγραφών και να σας παρέχει πλήρη τεχνική κάλυψη.


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


 


OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας αξίζει

Σχολιάστε