Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Ψύκτες νερού χωρίς μπουκάλα

Συντάκτης Vag 02/03/2018 0 Σχόλια Τα νέα μας,

Ψύκτες νερού χωρίς μπουκάλα


Η ιδανική λύση για υγεία και οικονομία
 

Εδώ και αρκετά χρόνια, οι περισσότεροι καταναλωτές γνωρίζουν τους ψύκτες με μπουκάλα εμφιαλωμένου νερού που μπαίνουν σε γραφεία, σε σπίτια ή εξοχικά, είτε με αγορά του ψύκτη είτε με δωρεάν παραχώρηση - ενοικίαση, το γνωστό χρησιδάνειο. Αυτός ο τρόπος χρήσης ψύκτη για εμφιαλωμένο νερό μπορεί να παρέχει κάποιες ευκολίες, αλλά έχει και τρία βασικά αρνητικά στοιχεία σε σχέση με τους ψύκτες νερού χωρίς μπουκάλα.
 

Το πρώτο, ειδικά σε επαγγελματικούς χώρους με πολύ προσωπικό, είναι το θέμα του αυξημένου κόστους. Μια εταιρεία που μπορεί να έχει προσωπικό πάνω από 10 άτομα, μπορεί να πληρώνει για αγορά νερού σε ετήσια βάση πάνω από 700€. Αυτό το ποσό, αν το προσωπικό είναι γύρω στα 15 άτομα, μπορεί να ξεπεράσει και τα 1000€ το χρόνο.
 

Το δεύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με τον αποθηκευτικό χώρο. Είτε στην επιλογή για ψύκτες νερού με φιάλες 19 λίτρων, είτε στην επιλογή για ψύκτες νερού με φιάλες 10 λίτρων μιας χρήσης, ο χώρος που χρειάζεται για την αποθήκευση των φιαλών είναι αρκετός. Αυτό σημαίνει, ειδικά για έναν επιχειρηματία που θέλει να δεσμεύσει χώρο για τα προϊόντα του, χάσιμο αποθηκευτικού χώρου κι άρα ζημιά.
 

Τέλος, το θέμα της υγιεινής του νερού, δεν υστερεί καθόλου από τα δύο παραπάνω θέματα. Ειδικά στις μεγάλες μπλε μπουκάλες 20 λίτρων, οι οποίες επιστρέφονται ώστε να καθαριστούν και να ξαναγεμίσουν, ο κύκλος υγιεινής τους είναι πολύ επίφοβος και χρειάζεται "χειρουργική" μεταχείριση, ώστε να αποδευχθούν μολύνσεις κι ανάπτυξη μικροβίων. Για να μην αναφέρουμε τυχόν προβληματικό τρόπο μεταφοράς κι αποθήκευσης.
 

Η OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού προσπαθώντας, πάντα, να δίνει λύσεις προς το συμφέρον του καταναλωτή, σας προτείνει δύο κατηγορίες ψυκτών νερού οι οποίες ξεφεύγουν από τη χρήση εμφιαλωμένου νερού και βασίζονται στη χρήση νερού δικτύου με φίλτρα, χωρίς μπουκάλα εμφιαλωμένου.
 

Η μια κατηγορία αφορά τους ψύκτες νερού βρύσης, οι οποίοι στο πάνω μέρος τους έχουν μια ειδική φιάλη με ένα εσωτερικό φίλτρο 7 σταδίων φίλτρανσης για την υγιεινή του νερού. Η χρήση τους είναι πολύ εύκολη. Ανοίγωντας το καπάκι στην πάνω μεριά, γεμίζουν εύκολα με νερό από τη βρύση. Αυτοί οι ψύκτες νερού σας παρέχουν απίστευτη οικονομία, ευκολία χρήσης, άριστης ποιότητας νερό, και το πιο σημαντικό, ότι χρειάζονται μόνο μια πρίζα για να λειτουργήσουν. Δε χρειάζεται στο σημείο που θα τοποθετηθεί ο ψύκτης να υπάρχει παροχή νερού κι αποχέτευση.
 

Η άλλη κατηγορία αφορά τους ψύκτες νερού δικτύου νέας τεχνολογίας. Κι εδώ ξεχνάτε την αγορά νερού, έχετε υψηλή φίλτρανση, τρεις θερμοκρασίες νερού, οικονομία κι ευκολία. Το σύστημα αυτό χρειάζεται μόνο μια πρίζα και παροχή νερού. Δε χρειάζεται αποχέτευση.
 

Οι αγορές και οι συντηρήσεις των δύο συστημάτων είναι πολύ οικονομικές και σε σύγκριση με την αγορά του νερού, έχετε κάνει απόσβεση μέσα σε λίγους μήνες.OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας αξίζει

Σχολιάστε