Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Ψύκτες νερού για το σπίτι

Συντάκτης Vag 01/06/2018 0 Σχόλια Τα νέα μας,


 

Ξεχάστε το συχνό «άνοιξε-κλείσε» του ψυγείου σας.


Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια οι ψύκτες νερού νέας τεχνολογίας με φιάλη που γεμίζει από τη βρύση ή για εμφιαλωμένο νερό ή που συνδέονται στο δίκτυο με φίλτρα, ενώ ξεκίνησαν ως συσκευές κατάλληλες για γραφεία, επιχειρήσεις και γενικά για τους περισσότερους επαγγελματικους χώρους, έχουν καταλήξει να μπαίνουν πλέον και σε πολλά σπίτια ή εξοχικά.

Η πρακτικότητα αυτών των ψυκτών στο να δίνουν άμεσα κρύο ή ζεστό νερό, καθαρό νερό εμφιαλωμένο ή φιλτραρισμένο, τους καθιστά πολύ εύχρηστους ακόμα και σε σπίτια. Ο απλός χρήστης ξεχνάει το συχνό "άνοιξε-κλείσε" του ψυγείου με την υπερβολική κατανάλωση ρεύματος και ξενοιάζει από το να γεμίζει συνέχεια μπουκάλια για να έχει διαρκώς παγωμένο νερό.

Η OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού με τους νέας τεχνολογίας ψύκτες που σας παρέχει, σας δίνει τη δυνατότητα μέσα από μια μεγάλη γκάμα, να επιλέξετε αυτό που πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ενημέρωση.
 

Σας προτείνουμε να δείτε τις προσφορές μας.
 

 

OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού. Η ποιότητα που σας αξίζει

Σχολιάστε