Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Επιλέξτε: ψύκτες νερού βρύσης, δικτύου ή με φιάλη εμφιαλωμένου

Συντάκτης Vag 06/07/2018 0 Σχόλια Τα νέα μας,

Ψύκτες νερού Κωτσόβολος

Η εξειδίκευση μετράει


 

Επειδή οι ψύκτες νερού είναι ένα ευαίσθητο προϊόν γιατί συνδυάζει και θέματα υγιεινής που αφορούν την ποιότητα του νερού, αλλά και θέματα ασφαλείας που αφορούν βραχυκυκλώματα από διαρροές νερού ή από κάψιμο στην αντίσταση της δεξαμενής του ζεστού, χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και συντήρησης. Δυστυχώς τα πολυκατάστηματα δεν έχουν την δυνατότητα να έχουν εξειδικευμένο service σε ψύκτες νερού βρύσης ή ψύκτες νερού δικτύου με φίλτρα ή ψύκτες νερού με μπουκάλα εμφιαλωμένου, καθώς και ελλιπή ενημέρωση στον καταναλωτή για τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος, που είναι πολύ σημαντική.


Εμείς ως OASIS, μια εταιρεία με εξειδίκευση και πείρα 20 χρόνων σε ψύκτες και φίλτρα νερού, πιστεύουμε ότι η εξειδίκευση είναι αυτή που βελτιώνει έναν άνθρωπο ή μια εταιρεία ή έναν οργανισμό, και τον κάνει καλύτερο στο αντικείμενό του. Η εξειδίκευση, στην εποχή μας, έχει φτάσει στο απόγειο της κι αυτό δεν είναι τυχαίο, γιατί αυτό κάνει τον ανθρωπο που κατέχει την εκάστοτε ειδικότητα να είναι καλός σε αυτό που κάνει.


Έχοντας υπόψιν σας τα παραπάνω, σας προτείνουμε πριν την αγορά ενός ψύκτη νερού να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για όποιο θέμα σας αφορά σχετικά με ψύκτες και φίλτρα νερού, και να συγκρίνετε την ενημέρωση μας σε σχέση με την ενημέρωση που θα λάβετε από έναν οποιονδήποτε πωλήτη σε οποιοδήποτε πολυκατάστημα.

 


OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού. Η ποιότητα που σας αξίζει

Σχολιάστε