Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Έχετε αντίστροφη όσμωση; Έχουμε τη λύση!

Συντάκτης Vag 02/05/2018 0 Σχόλια Τα νέα μας,

Προσφορά φίλτρα αντίστροφης όσμωσης

 

Μόνο για λίγες μέρες με 99€ και τα 6 ανταλλακτικά φίλτρα της αντίστροφης όσμωσης 

 

Η προσφορά περιλαμβάνει τη μεμβράνη της Microfilter, Νο 1 στον κόσμο.

 

Ανάλυση προσφοράς:


Πρώτο φίλτρο: Φίλτρο πολυπροπυλενίου OASIS PP διαπερατότητας 1μm (1 μικρό = 1 χιλιοστό του χιλιοστού). Σε αυτό το στάδιο συγκρατούνται τα χώματα, οι βρωμιές, οι σκουριές και οι λάσπες. Το φίλτρο αυτό προστατεύει το φίλτρο ενεργού άνθρακα που βρίσκεται στο επόμενο στάδιο φιλτραρίσματος νερού.


Δεύτερο & τρίτο φίλτρο: Φίλτρο ενεργού άνθρακα από κοκοφοίνικα OASIS CTO BLOCK 5μm. Ολοκληρώνει την φίλτρανση του προηγούμενου φίλτρου, κάνει υψηλή κατακτράτηση χλωρίου, χημικών, φυτοφαρμάκων, βελτιώνει τη γεύση και ετοιμάζει καλύτερα το νερό για την μεμβράνη.


Τέταρτο φίλτρο: Μεμβράνη Microfilter TFC 50GPD USA. Η μεμβράνη έχει διαπερατότητα 0,0001 μικρά. Εδώ φιλτράρονται τα άλατα, τα νιτρικά, τα βαρέα μέταλλα, το χρώμιο, το αρσενικό, τα δηλητήρια, τα μικρόβια, οι ιοί και τα βακτήρια. Γίνεται υψηλή φίλτρανση για κρυστάλλινο νερό.


Πέμπτο φίλτρο: Φίλτρο εμπλουτισμού ιχνοστοιχείων OASIS INLINE MINERALS. Το φίλτρο αυτό χρησιμοποιείται για τον εμπλουτισμό του νερού σε ιχνοστοιχεία, δημιουργεί πιο φυσική γεύση στο νερό και ανεβάζει το PH. Ενδείκνυται σε περιοχές που δεν έχουν πολύ σκληρό νερό.


Έκτο φίλτρο: Φίλτρο ενεργού άνθρακα από καρύδα OASIS INLINE GAC. Το φίλτρο αυτό χρησιμοποιείται ως τελική φίλτρανση και βελτίωση γεύσης για πραγματικά κρυστάλλινο νερό. 


 

OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας αξίζει

Σχολιάστε