Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Υγεία - Ενημέρωση για το νερό της Αθήνας.

Συντάκτης Vag 11/05/2018 0 Σχόλια Θέματα υγείας,

Υγεία - Ενημέρωση για το νερό της Αθήνας


Γενικότερη ενημέρωση για το νερό των μεγάλων πόλεων.

 


Πολλά έχουν ακουστεί και ακούγονται για την ποιότητα του νερού της Αθήνας, καθώς και άλλων μεγάλων πόλεων της Ελλάδος. Όπως δηλαδή είναι το καλύτερο νερό της Ευρώπης και ότι τα φίλτρα νερού δεν χρειάζονται και είναι απάτη.
 

Εμείς στην OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, πιστεύουμε ότι αυτές οι τοποθετήσεις είναι υπερβολικές αν όχι ακραίες και ότι η απάντηση βρίσκετε κάπου στην μέση.
Κατ' αρχήν το νερό της Ευρώπης δεν πίνετε καν. Άρα τι λέμε, ότι το δικό μας επειδή πίνετε είναι το καλύτερο που υπάρχει και δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία καθαρισμού, τελεία και παύλα; Δεν νομίζουμε.

Επίσης πως μπορούμε να παραβλέπουμε την γνωστή ανακοίνωση όλων των επιστημόνων ανά τον κόσμο, ότι το χλώριο και τα παράγωγά του είναι καρκινογόνα;
Για να μην μιλήσουμε για την αλόγιστη χρήση χημικών και φυτοφαρμάκων, ειδικά στην Ελλάδα, που τελικά καταλήγουν στο νερό που πίνουμε.
Τέλος το κάψιμο των δασών, δημιουργεί επίσης μια ομάδα χημικών - τοξικών ουσιών, παράδειγμα από την καύση πλαστικών σακούλων, που και αυτές με την σειρά τους καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα.
 

Αυτό που προτείνουμε, πάντα χωρίς υπερβολές, να συμβουλευτείτε ειδικούς, και να πάρετε το κατάλληλο φίλτρο νερού για εσάς και την οικογένεια σας.
Θα χαρούμε πολύ να σας ενημερώσουμε και να δώσουμε λύσεις σε όποια απορία σας, σχετικά με φίλτρα νερού ή ψύκτες νερού.
 

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο 2106000621.
 

Αν θέλετε να δείτε τις προσφορές μας σε φίλτρα νερού και ψύκτες νερού, πατήστε: εδώ.
 

Όλα τα φίλτρα νερού μπορούν να συνδυαστούν και με ψύκτες νερού δικτύου και με ψύκτες νερού βρύσης για μεγαλύτερη πρακτικότητα, σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.
 

 

OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας αξίζει.

Σχολιάστε