Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για πιο εύκολη περιήγηση. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Τέλος διακοπών Πάσχα - αφορμή για ανανέωση

Συντάκτης Vag 13/04/2018 0 Σχόλια Τα νέα μας,Θέματα υγείας,

Ψυχική και σωματική υγεία με σωστή διατροφή
 

Δώστε ισορροπία στον οργανισμό σας και γεμίστε ενέργεια. 


Σε λίγες μέρες τελειώνουν για όλους οι διακοπές του Πάσχα και μαζί με την έναρξη των σχολείων από Δευτέρα, θα μπούμε όλοι στην καθημερινή μας ρουτίνα. Είναι ευκαιρία για μια καινούρια αρχή με καλή ψυχολογία και γενική ανανέωση.


Αυτό για μερικούς μπορεί να σημαίνει αφορμή νέων αποφάσεων σε επαγγελματικό, οικογενειακό ή προσωπικό επίπεδο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που με το πέρασμα του Πάσχα και τη βελτίωση του καιρού επιθυμούν να κάνουν έστω μια αρχή σε θέματα διατροφής. Ίσως η πολυφαγία του Πάσχα, ίσως η κούραση του χειμώνα, ίσως το μυαλό στο καλοκαίρι που έρχεται, μας δίνει την αφορμή να βελτιώσουμε τουλάχιστον την εξωτερική μας εικόνα. Ας μη πάρουμε αυτή την κίνηση μόνο ως "ωραιοπαθή" - "επιφανειακή" γιατί, κατά βάση, η εξωτερική μας βελτίωση παρέχει ακόμη δύο πολύ σημαντικούς παράμετρους στον οργανισμό μας.


Η πρώτη είναι η βελτίωση της υγείας, που δε χρειάζεται να αναλύσουμε τη σημαντικότητά της, κι η δεύτερη η βελτίωση της ψυχολογίας. Η βελτίωση της ψυχολογίας δίνει μια ισορροπία στον οργανισμό μας, μια ξεκούραση και χαρά. Ως ψυχοσωματικά όντα που είμαστε το σώμα παρασύρει την ψυχή, όπως κι η ψυχή μπορεί να παρασύρει το σώμα. Άρα η βελτίωση της σωματικής μας κατάστασης έχει ως αντίκτυπο και τη βελτίωση της ψυχολογίας μας.

Βοηθήστε, λοιπόν, τον οργανισμό σας να έχει μια καλύτερη σωματική κατάσταση μέσα από καλή διατροφή, κίνηση και πολύ καθαρό νερό. Το καθαρό νερό θα βοηθήσει να αποτοξινωθείτε, να γίνει διάλυση του λίπους, να ανεβάσει την πίεσή σας αν είστε υποτονικοί και να σας δώσει ένα "boost" ζωτικότητας.

Καλή αρχή σε όλους.

 

OASIS - Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η ποιότητα που σας αξίζει

 

Σχολιάστε