Νέο τριπλό δοχείο φίλτρου F3-DOWN

Προσφορα Νέο τριπλό δοχείο φίλτρου F3-DOWN
Προβολες 1986
Τιμή 69,00€
Με ΦΠΑ 85,56€ 195,92€
Εκπτωση: 56%
ΝΕΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ F3-DOWN WATERLINE ΑΜΕΡΙΚΗΣ

15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΨΥΚΤΕΣ & ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ 69€

 

Το νεο φιλτρο νερου F3-DOWN WATERLINE ΑΜΕΡΙΚΗΣ, είναι ένα σύγχρονο, ισχυρό και ολοκληρωμένο σύστημα φίλτρανσης νερού για κατω απο τον παγκο της κουζίνας σας. Σας προσφέρει πολλές δυνατότητες αλλαγής και επέκτασης , χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10'' που είναι τα standard της παγκόσμιας αγοράς. Έτσι, μπορείτε να διαμορφώσετε αλλα και να συντηρείσετε το σύστημα σας για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά.

Το σύστημα παρέχει στο ποτήρι σας, μέσα από μια γρήγορη ροή, καθαρo νερo - κρυστάλλινο νερο, απαλλαγμένο απο χώμα, σκουριά, χλώριο, φυτοφάρμακα, χημικές και οργανικές ενώσεις κλπ και είναι ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους και μεγάλα νοικοκυριά.

Το NEW F3-DOWN τοποθετείται κάτω απο τον πάγκο της κουζίνας και η εξαγωγή του φιλτραρισμένου νερού γίνεται απο το ανεξάρτητο βρυσάκι χρωμίου , το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα πάνω στο νεροχύτη, δίπλα στη συμβατική μπαταρία της κουζίνας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει πλήρες κιτ εγκατάστασης (λάστιχα, βρυσάκι χρωμίου, παροχέα νερού, τεφλόν για τις συνδέσεις, κλειδί σύσφιξης κανίστρων)

Στη συσκευασία περιλαμβάνοντε τα φίλτα. Κατά σειρά το σύστημα έχει πρώτο προφίλτρο στερεών sediment ΡΡ 10'', 2ο φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα BLOCK από κοκοφοίνικα για την αφαίρεση χλωρίου, ενώσεων χλωρίου, χημικών ρυπαντών, φυτοφαρμκων καθώς και τη βελτίωση της γεύσης και 3ο φίλτρο σειράς inline απο κοκοφοίνικα για την βελτίωση της γεύσης και την ευχάριστη πόση του νερού.

 

  • Κατασκευαστής προϊόντος: WATERLINE USA
  • Ανταλλακτικά φίλτρα: WATERLINE USA
  • Διαστάσεις: 260x140x360 (mm)
  • Βάρος: 3,2 kg
  • Διπλά ο-rings
  • Ταχυσύνδεσμοι
  • Συμβατό με όλα τα στάνταρ φίλτρα
  • Κλειδί αλλαγής φίλτρων
  • Aνεξάρτητο ανοξείδωτο βρυσάκι
  • Ανοξείδωτος αντάπτορας παροχης νερού 1/2’’ Χ 1/2'' Χ 1/4''

   

Παρέχεται πλήρης εγγύηση δύο ετών σε όλα τα κατασκευαστικά / υδραυλικά μέρη του συστήματος (εξαιρουμένων των ανταλλακτικών φίλτρων τα οποία αντικαθίστανται συμφωνά με το πρόγραμμα συντήρησης του συστήματος).

Όλα τα υλικά του συστήματος έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς οργανισμού  πόσιμου νερού, NSF και Water Quality Association για την καταλληλότητα του ως οικιακό σύστημα φίλτρανσης.                                      


           

Οι τιμές ισχύουν για παραλαβή από το κατάστημα μας.
Για αποστολή (εντός δικτύου) στον χώρο σας υπάρχει χρέωση 15 ευρώ (+ΦΠΑ) για όλα τα προϊόντα εκτός από το νερό.
Για αποστολή εκτός Αθηνών, η χρέωση 15 ευρώ (+ΦΠΑ), ισχύει για παράδοση ως το πρακτορείο.
Προτεινόμενες Προσφορές
Προσφορα Αντίστροφη όσμωση 5 σταδίων OASIS RO-5
Τιμή: 112,10€ 220,00€
Προσφορα Νέο τριπλό δοχείο φίλτρου F3-DOWN
Τιμή: 69,00€ 158,00€

×
×
×
×
×
×
×